fbpx
Portat e Ferrit
Portat e Ferrit, ilustrim

A janë këto portat e Ferrit (FOTO)

Një e çarë misterioze është gjendur nga disa persona të cilët mendojnë se kjo është hyrja mbinatyrore drejt ferrit.

Kjo e çarë është gjendur në Meksikë, saktësisht në Tobasco, i njohur për nëntokën e nxehtë, për shkak të gazit dhe mineraleve tjera.

Shumë fshatarë kanë raportuar për mediat lokale se kjo e çarë është porta drejt ferrit, ose “inferno” siç e quanin ata.

Nga kjo portë që del një gaz natyror thuhet se ka nevojë të madhe për t’u eksploruar, madje aty duhen një grup ekspertësh, sepse është misterioze dhe ka materie të rrezikshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.