Ballina / KOSOVA / Jakup Krasniqi: Ky ishte pseudonimi im
jakup krasniqi

Jakup Krasniqi: Ky ishte pseudonimi im

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, tani Kryetar i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka treguar se cili ishte pseudonimi i tij gjatë luftës.

Krasniqi, ka thënë se asnjëherë nuk e ka pasur pseudonimin “Kupa”, për të cilin thotë se është prodhim i humorit pas luftës.

Shkrimi i plotë i Krasniqit në Facebook:

“Pseudonimi im nuk është i sakt.

Arsyeja: Në luftë nuk kam pasur pseudonim, ndonëse ne ndonjë rast, ish nxënësit me ka thirrur: Mësuesi e në ndonjë rast me kanë thirrur dhe Baci, që me thonë edhe sot.

Opinionit të gjerë, vendor e ndërkombëtar nga 10/11 qershori 1998 i jam prezentuar, me emrin e mbiemrin: Jakup Krasniqi. Gjithashtu edhe më fotografinë e me poshtme, pas pak ditëve.

“Kupa” është prodhim i humorit të pas luftës.

Në fakt, pseudonim kam pasur në ilegalitet nga viti 1973/74 deri në prill të vitit 1981.

Kam pasur dy pseudonime: “Naimi” e “Skënderi””, (sic,), ka shkruar Krasniqi.

@Fluidi

Provo po ashtu

hilmi haradinaj

Hilmi Haradinaj varroset sot në Gllogjan

Në kompleksin memorial “Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan, sot nga ora 14:00 do të bëhet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.