Jahjaga: Me sundimin e ligjit e kemi seriozisht

Atifete Jahjaga, Presidentja e Republikës së Kosovës, ka përshëndetur përmes rrjetit social Twitter vendimin e sotëm të Kuvendit të Kosovës për ndryshimet kushtetuese që i kanë hapur rrugë votimit të Projektligjit projektligjin për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar.

“Vota për Gjykatën Speciale tregon se Kosova e ka seriozisht sundimin e ligjit dhe është serioze në raporton me drejtësinë”, ka shkruar Jahjaga në Twitter .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.