Ballina / KRYESORE / Ja si të zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals
iphone infoglobi

Ja si të zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Shumë njerëz kur blejnë një celular të ri duan ta dinë nëse ai është origjinal apo dikush është duke i mashtruar.

Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij.

Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të:
Shkoni në Settings

Më pas të shkoni në General

Pastaj tek About

Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number)

Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre tek ky link: https://checkcoverage.apple.com numrin e serisë.

Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals.

Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serie nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals.

@Fluidi

Provo po ashtu

Tregu-Perimet-780x439

REL: Rriten çmimet e artikujve bazë, arsye edhe taksa

Shumë konsumatorë thonë të kenë vërejtur se në tregun e Kosovës ka pasur ngritje të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.