udhtimet

Ja si të harxhoni sa më pak në udhëtime

Të gjithë i adhurojnë udhëtimet. Por shpesh që t’i shijoni, ju detyroheni të shpenzoni shumë të holla.
Megjithatë ekzistojnë edhe disa mundësi – me më pak para mund të bëni qejfet tuaja.

Më poshtë i keni disa këshilla të vlefshme:

Kërkoni bileta të lira për destinacionin tuaj (fluturimet e tilla realizohen herët në mëngjes ose natën vonë).

Merreni ndonjë apartament me qira ose qëndroni tek ndonjë i afërmi juaji.

Përdorni transportin publik.

Konvertoni paratë.

Instaloni një aplikacion të udhëtimit në telefonin tuaj, ku do të mund t’i shfletoni hartat që ju duhen.

Dhe në fund – shijojeni udhëtimin me shokët, familjen apo këdo tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.