Ballina / LIFESTYLE / Ja si mund t’i ruani lulet në shtëpi

Ja si mund t’i ruani lulet në shtëpi

Por shpesh ndodh që atyre iu mungon kujdesi i duhur – harroni t’i ujitni apo edhe i vendosni në vendin e gabuar.

Më pas ndodh që lulet të tkurren apo edhe të thahen.

Por ka një mënyrë që ju t’i ktheni lulet sërish në jetë.

Ja çfarë ju duhet:

Lëvoret e bananes

Kafe e zezë

Lëvoret e vezës


Shtojeni edhe pak ujë dhe përzieni të gjithë përbërësit në një blender.

Përbërësit hidhni më pas rreth lules së vyshkur

…dhe këto më pas janë rezultatet!

@Fluidi

Provo po ashtu

paragjykimet

Njerëzit paragjykojnë duke u bazuar në pesë tipare

Njerëzit mund ta gjykojnë personalitetin tuaj bazuar në pesë detaje të vogla. Ngjyra e veshjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.