fbpx
sandalet

Ja si mund t’i kombinoni këpucët me fustanet

Fustanet e përditshme, fustanet e mbrëmjeve, fustanet festivë, fustanet verorë – lista e llojeve të fustaneve është thuajse e pafundme.

Dhe, aq sa ka fustane, ka edhe këpucë të cilat mund t’i kombinoni me fustanet tuaja.

Megjithatë, përderisa dyqanet janë të mbushura me lloje të ndryshme të këpucëve, nuk është befasi se shpeshherë mbeteni duke menduar se cili është kombinimi i duhur fustan-këpucë.

Ju sjellim më poshtë disa fotografi ilustruese, ku mund të shihni kombinimet e duhura të fustaneve sportive, të përditshme, fustaneve biznesorë, etj., me lloje të këpucëve.

llojet e kepuceve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.