Ballina / Shëndet & Fitnes / Ja si mund ta trajtoni ekzemën

Ja si mund ta trajtoni ekzemën

Ekzema është gjendje e lëkurës, të cilën mund ta shkaktojë lëkura e thatë dhe kruajtja. Ajo mund të prekë fëmijët dhe të rriturit.

Simptomat  mund të zhvillohen në çdo zonë, ndërsa më së shumti prek duart, krahët, gjunjët, fytyrën dhe lëkurën e kokës te fëmijët.

Disa nga ushqimet që shkaktojnë ekzemën janë qumështi dhe vezët.

Shkaktari kryesor i gjendjes së lëkurës është i panjohur, por mund të shkaktohet nga sapunët, detergjentet, stresi dhe moti.

Ka disa opsione, të cilat ndihmojnë në lehtësimin e simptomave, si dieta dhe mos kruajtja e pjesëve të prekura nëse është e mundur.

@Fluidi

Provo po ashtu

kanceri

Gjermani: A e vret kjo substancë kancerin

Studiuesit kanë zbuluar në sipërfaqen e limfomave një kompleks proteinash që dëmton qelizat kanceroze. Përdorimi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.