Hokkaido

Ja si duket Hokkaido

Hokkadio është ishulli i dytë më i madh në Japoni.

Pamjet e mrekullueshme të një pjese të këtij vendi kanë bërë që ky qytet të jetë i njohur dhe të ketë shumë turistë çdo vit në kohën e pranverës kur edhe lulëzojnë lulet./infoGLOBI/

Hokkaido

#InfoGLOBI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.