Ja si duket brendia e shtëpisë bunker

A keni ndëgjuar ndonjëherë se çka do të thotë të jetoni në shtëpinë bunker apo në një tunel nëntokësor?

Në fakt kjo shtëpi mund të ju gjasoi e tillë. Ndodhet nën tokë dhe njeriut mund t’i shkojë mendja se fjala është për një ambient tejet të papërshtatshëm për banim.

Mirëpo ata që rastisën ta vizitojnë këtë shtëpi e cila ndodhet në fshatin Vals të Zvicrës nuk do të befasohen nëse ndëgjojnë se kjo shtëpi është një hapsirë tejet komode e banimit, shtëpi që krahas komoditetit ka elemente të skajshme ë bashkëkohësisë.

Plani i saj është produkt i kompanis zviverane ‘Search and Christian Muller’. Hyrja e saj ka formë ovale, kurse në brendin e shtëpisë nëntokësore ndodhen të gjitha ambientet me te cilat posedonjnë apartamentet bashkëkohore të metropoleve: dhomë fjetjeje, dhomë ndeje, kuzhinë të paisur mirë, enterier fantastik relaksues si dhe hapësirat për argëtim.

Ajo çfarë kjo shtëpi e banimit ka, që u mungon shumicës së apartamenteve apo shtëpive në qytetet e mëdha padyshim është lokacioni. Pamjet nga cilado anë e saj hapi imazhe fantastike malore e një gjelbërim të paparë.

Info Globi u sjell vetëm ca pamje se si duket shtëpia bunker në brendinë e saj./infoglobi/v.b.

 

bunkeri 2

bunkeri shtepi 3

bunkeri shtepi 4