Ballina / Galeria / Ja si duket aeroporti më i madh në botë. Inaugurohet më 2019

Ja si duket aeroporti më i madh në botë. Inaugurohet më 2019

Aeroporti i ri i Pekinit pritet që të jetë më i madhi në botë, thuhet sipas Reuters.

Aeroporti i ri i Pekinit, që do të hapet në distriktin juglindor më 2019, do të shërbejë si një mënyrë për t’i plotësuar nevojat në rritje të transportit ajror në Pekin dhe të forcojë prezencën e aviacionit civil në vend.

Ai do të bëhet baza e re e shumë kompanive të fluturimit në botë, duke përfshirë atë të ‘China Southern Airlines’ dhe ‘China Eastern Airlines’.

Dizajni i aeroportit është ultra-modern dhe shumë kreativ, duke iu ofruar pasagjerëve një lidhje më të mirë me fluturimet e tyre.

Terminali i ri do të jetë 700,000 m2 dhe do të përfshijë një qendër me gjashtë shirita të lakuar me shtigje që lidhem ne një pikë për të lehtësuar navigimin nëpër terminal.

Me Aeroportin Ndërkombëtar të Pekinit i cili aktualisht njihet si aeroporti i dytë më i zënë në botë, ky terminal i ri me të vërtetë se do t’ua lehtësojë shumë fluturimet vendit.

 

Check Also

Ndotja e ajerit ne Prishtine

Ndotja e ajrit në Prishtinë nëpërmjet fotove nga qielli

Prishtina ditëve të fundit është bërë qyteti me ajrin më të ndotur në botë. Niveli …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *