Ballina / Galeria / Ja si duken tendat e protestuesve pas shiut (Foto)

Ja si duken tendat e protestuesve pas shiut (Foto)

Edhe pse ditë me shi, qytetarët dhe mbështetësit e opozitës po vazhdojnë të qëndrojnë pranë Kuvendit të Kosovës. Po ua sjellim disa fotografi se si duket sheshi, ku janë vendosur tendat në këto momente.

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.