fbpx

Ja shkatërrimet e uaraganit Maria në Porto Riko

Pas stuhisë Irma, Porto Riko është goditur nga uragani Maria, i cili tashmë ka prekur edhe ishujt e Karaibeve.

Stuhia Maria, konsiderohet si uragani më i fortë që ka goditur Porto Rikon në 85 vitet e fundit.

Ky uragan krijon erëra të forta që lëvizin me shpejtësi prej 300 kilometra në orë, të cilat kanë shkatërruar pothuajse gjithçka që i ka dalë përpara.

“Është shkatërrim i paparë”, ka deklaruar Carlos Mercades, zëdhënësi i guvernatorit të Porto Rikos.

“Pas këtij uragani, Porto Riko nuk do ta ketë më infrastrukturën e njëjtë”, ka shtuar ai.

Imazhet e publikuara më poshtë flasin më së miri për dëmet që i ka shkaktuar ky uragan Portorikos dhe ishullit dominikan. .

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.