atletet edi rama

Ja sa kushtonin atletet dhe bluza e Edi Ramës

Detajet janë ato që e kanë bërë më së shumti Edi Ramën të veçantë në llojin e tij e njëkohësisht ka bërë të mundur që shumë persona të mos fokusohen tek ato që ai thotë, por të merren me veshjen apo mënyrën e të sjellurit deri diku të çuditshme.

Mbrëmë, i ftuar në “Top Story” tërhoqi vëmendje bluza e tij e bardhë, të cilën e ishte vendosrur në vend të këmishës në kostumin blu.

Si përherë, Rama ka preferuar të veshë atlete dhe jo këpucë serioze. Mësohet se bluza që ai mban veshur është “Y-3” dhe kushton rreth 60 dollarë ose rreth 70 mijë lekë të vjetra me kursin e këmbimit të Bankës së Shqipërisë të së enjtes.

Çmimi i atleteve nuk dihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.