Ballina / Biznes / Karrierë / Ja sa fiton Kosova nga eksporti i mbeturinave
eksport, import

Ja sa fiton Kosova nga eksporti i mbeturinave

Vetëm nga eksporti i mbeturinave gjatë vitit 2016 Kosova ka përfituar 175 milionë euro.

Metalet vazhdojnë ta dominojnë strukturën e eksportit.

Por në vitin 2016 eksporti i mbeturinave metalike ka arritur pikën më të lartë. Ato përbejnë 56.5 për qind të eksporteve.

“Eksportet janë të dominuar nga metali i papërpunuar (apo mbeturinat metalike) dhe produktet minerale. Kosova ka eksportuar mbi 175 milionë euro të këtyre dy grupeve të produkteve që përbën 56.5 për qind e totalit të eksporteve”, thuhet në raportin “Efektet e Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit në Kosovë”.

@Fluidi

Provo po ashtu

Nis lufta e vërtetë tregtare, Kina hakmerret ndaj Trumpit

Nis lufta e vërtetë tregtare, Kina hakmerret ndaj Trumpit

Vetëm pak orë pasi Shtetet e Bashkuara prezantuar tarifat e reja tregtare prej 25 për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.