Ballina / PSIKOLOGJI / Ja pse nuk mund të largoni mendimet e padëshiruara nga koka
mendimet

Ja pse nuk mund të largoni mendimet e padëshiruara nga koka

A keni dëshiruar ndonjëherë të ndaloni së menduari për diçka që nuk ia vlen?

Ekzistojnë shumë njerëz që shqetësohen për gjëra, shpesh herë të parëndësishme dhe shkencëtarët kanë zbuluar arsyen.

Ata kanë identifikuar një kimikat në kujtesë që na lejon të zhdukim mendimet e padëshiruara.

Zbulimi arrin të shpjegojë se gjithçka vjen nga simptoma e zakonshme e ankthit, c’rregullimit të stresit, depresionit dhe skizofrenisë.

Sipas BBC, studiuesit thonë se kontrollimi i mendimeve tona është thelbësor për mirëqenien.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

6 arsye pse inteligjentetnuk jane te lumtur

Pse inteligjentët nuk mund të jenë të lumtur

Personat me një nivel të lartë të inteligjencës mund të jenë më të suksesshëm në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.