Ballina / KURIOZITETE / Ja ku nuk lejohet përdorimi i mediave sociale
mediumi, siguria online

Ja ku nuk lejohet përdorimi i mediave sociale

Rrjetet sociale po kanë ndikim çdo ditë e më shumë në jetën e njerëzve dhe po e lehtësojnë jetën e njerëzve . Por ekziston një vend në botë ku nuk po lejohen rrjetet sociale.

Republika e Çadit në Afrikë ka një vit që e ka ndaluar përdorimin e rrjeteve sociale.

Pikërisht me 28 mars të vitit të kaluar ishte marrë vendimin. Tash aktivistët në Çad po kërkojnë që ky vendim të shfuqizohet.

Qeveria e këtij vendi kishte vendosur që ky vendim të qëndroj në fuqi deri në vitin 2033.

@Fluidi

Provo po ashtu

specie

A e dini se kanë ekzistuar këto specie misterioze ?

Njerëzit modernë, Homo Sapiens, janë sot anëtari i vetëm i mbijetuar i Homo Genus. Për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.