Ja fustanet e kësaj vere

Ja fustanet e kësaj vere

Nëse po kërkoni të freskoni gardërobën tuaj për verën që po vjen, fustanet janë ideale për këtë sezon. Fustanet që sugjerojnë stilistët për këtë sezon janë vërtetë të bukur dhe të domosdoshëm për t’i patur.

Dantella duket se është kryefjala e këtij sezoni në fustane, ndaj nga Jennifer Lopez, deri tek Kate Middleton e kanë përqafuar këtë trend.

Gjithashtu fustanet e kësaj vere vijnë në materiale të lehta si pambuku dhe linoja për një freski dhe komoditet gjatë ditëve të nxehta. Modelet e tyre janë të shumëllojshme nga ato sportivët deri tek ato për një mbrëmje speciale që na japin një pamje të shkëlqyer.

Këtë verë fustanet vijnë dhe me detaje qëndisjeje dhe pak transparente, ku nuk mungojnë detajet me grep si një risi e kësaj vere që na çon më afër folkut dhe traditës për një pamje boheme.

Shikoni galerinë e mëposhtme për blerjen e fustanit të radhës për këtë verë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!