pikat stresi

Ja çka ndodh po t’i shtypni këto pika në këmbët tuaja

Ndonjëherë zgjidhja e vërtetë për shërimin e disa problemeve shëndetësore ndodhet në trupin tonë.

A e dini se shtypja e disa pikave të caktuara në trupin tonë i jep zgjidhje disa problemeve?

Më poshtë po ju tregojmë njërën prej tyre:

Shtypja e pikave që shihni në foto,

Rekomandohet për: Stresin, dhimbje mbrapa shpinës, presion të lartë të gjakut, dhimbjet menstruale, dhimbje gjymtyrësh, pagjumësi dhe depresion.

Tekstet tradicionale kineze gjithashtu e rekomandojnë atë për problemet e tretjes, problemet e syve, dhimbjet gjenitale, dhimbjet e kokës, plagët e kancerit dhe nervozizëm.

Si ta aplikoni

Zbatoni presion të thellë dhe të fortë për të masazhuar dhe stimuluar zonën për 2-3 sekonda./ Shije/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.