Ja çka mund të ju çojë drejt dështimit

Çuarja deri në fund e një projekti nuk është gjithmonë një sipërmarrje e lehtë. Nuk janë të pakta rastet kur ai na mbetet në dorë, pa qenë në gjendje ta çojmë deri në fund.

Por cilat janë shkaqet që na sabotojnë nga brenda në detyrën tonë?

Jeni të varur nga e-maili juaj që në të shumtën e rasteve vetëm ju shpërqendron.

Jeni të varur nga celulari juaj. I përgjigjeni çdo telefonate, mesazhi.

Jeni të varur nga rrjetet sociale.

Jeni të paorganizuar, dhe asnjëherë nuk gjeni ato që kërkoni.

Nuk thoni kurrë jo, edhe pse jeni të mbingarkuar me punë.

Nuk keni hapësirë bashkëpunimi.

Nuk jeni të sigurt.

Jeni të varur nga kërkimi në internet.

Punoni pa afate të përcaktuara, që është një prej gjërave më të këqija sepse kështu ju mund ta zvarrisni një punë për një kohë shumë të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!