fbpx
libra, shkrimtarët

Ja cilët janë 10 librat më të mirë të të gjitha kohërave!

Nëse e doni librin, ju rekomandojmë t`i lexoni këto vepra botërore

Libri është miku më i mirë i njeriut, në kohët më të vështira dhe më të vetmuara një libër është shoqëruesi më i mirë që mund ta kemi.

Në vazhdim InfoGlobi ju sjell dhjetë librat më të mirë të të gjitha kohërave nga letërsia botërore:

Ana Karenina, Leo Tolstoi -Zonja Bovari, Gustav Flober -Lufta dhe Paqja, Leo Tolstoi -Lolita, Vladimir Nabokov -Aventurat e Hakëlberri Fin, Mark Tuein -Hamleti, Uilliam Shekspir -Getsbi i Madh, F. Skot Fixherald -Në kërkim të Kohës së Humbur, Marsel Proust -Historitë e Anton Çehov, Anton Çehov -“Mes Marsi”, George Eliot.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.