fbpx
hiromantia, vijat e dorës

Ja çfarë tregojnë vijat e dorës për dashurinë dhe martesën tuaj

Të gjithë ne kemi pasur ndonjëherë në jetë fantazinë për të lexuar linjat e dorës dhe kemi qenë kuriozë për të ditur rreth të ardhmes dhe karrierës sonë, dhe ndoshta disa prej nesh e kanë bërë tashmë! Kjo teknikë e leximit të duarve përmes linjave është një praktikë që gjithmonë ka zgjuar interers tek njerëzit, posaçërisht kur bëhet fjalë për dashurinë dhe jetën. Pra, vetëm bashkoni shuplakat tuaja dhe analizoni linjat e dorës dhe orientimin e tyre, duke filluar nga linja e parë mënjëherë poshtë gishtave. Kjo është linja juaj që simbolizon martesën dhe ka shumë gjëra për t’ju treguar rreth së ardhmes të marrëdhënies suaj. Shihni se çfarë thotë në lidhje me jetën tuaj të dashurisë!

1. Lartësi e barabartë e vijave

E dashur, e ndjeshme, sens të mirë humori, nuk pëlqejnë të papriturat, mund të martohen me dikë që është i pranueshëm nga të gjithë.

Kjo tregon se partneri juaj do të pranohet dhe pëlqehet nga shumica e njerëzve.

2. Vija e dorës së djathtë është më e lartë

Të favorizuar nga të moshuarit, mund të martohen me dikë që ka moshë më të madhe. Janë në gjendje për të parë atmosferën apo disponimin e njerëzve, siuatat si dhe nuk shqetvsohen fare në lidhje me çfarë të tjerët mendojnë për ta.

Kjo nënkupton se nuk ju plas fare për rregullat tipike të shoqërisë dhe se i kushtoni kujdes maksimal dëshirave tuaja.

3. Vija e dorës së majtë është më e lartë

Agresivë, pëlqejnë sfidat, preferojnë llojin e dashurisë së zjarrtë apo pasionante. Mund të martohen me ndonjë student ose të huaj. Zakonisht janë persona të pashëm dhe të këndshëm.

Jeni tip agresiv dhe pëlqeni të sfidoheni në jetë. Ju dëshironi të anoni kah gjërat e pazakonta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.