Ballina / LIFESTYLE / Ja 6 tipe të vajzave në lidhje, cila ju përshtatet?

Ja 6 tipe të vajzave në lidhje, cila ju përshtatet?

Mikesha e përjetshme dhe vajza nga mëhalla janë ‘material’ idel për lidhje…

1. Vajza Alfa

Kjo vazjë më së shpeshti është pak më e vjetër se “gjysma mashkullore” e saj, është e shoqërueshme, ambicioze dhe e di çfarë do.
Atutë e saja kryesore janë inteligjenca e vetëbesimi, ndërsa lidhja me të ka potencail të zgjasë me vite, transmeton GazetaMetro.net.

3. Partyistja

Të fjeturit deri në orët e pasdites e ka hpbin më të dashur dhe është zog i vërtetë i natës.
Ndonëse fizikisht është tërheqëse dhe dukshëm sharmante, ajo edhe nuk është aq material i mirë për të dashur.
Kjo marrëdhënie nuk ka gjasa të mira për të ardhmen, e është gati e sigurt se do t’ju lërë sapo të shfaqet një rast më i mirë.
Megjithatë, është argëtuese për aq sa zgjatë.

4. Vajza e krisur

Ka ndjenjë të parëndomtë për humor dhe është person shumë i mirë.
Nuk ka dëshirë të bëjë plane dhe në vend që të udhëhiqet nga arsyeja, më me dëshirë zgjedh instiktin.
Është spontane e origjinale, por nëse ju jeni tip praktik i cili ka dëshirë të bëjë plane, lidhja nuk ka aq gjasa për sukses.

5. Mikesha

Shumë djem dashurohen në këtë tip vajze, por kanë frikë t’ua bëjnë me dije për të mos e rrezikuar miqësinë shumëvjeçare.
Përparësia saj është se para saj jeni plotësisht i shliruar, gjithmonë qeshni dhe argëtoheni mirë.
Nga një marrëdhënie e tillë mund të krijohen lidhje të gjata e stabile.

6. E papërshtatshme

Qoftë të jetë fjala për vajzë të zënë, motër të shokut më të mirë apo vajzë e cila i ndërron djemt si çorapet, ka të vërtetë në thënien se “pema më e ëmbël është pema e ndaluar”.
Me të në lidhje thjesht nuk mund të keni monotoni, ndërsa jeta do t’u shndërrohet në dramë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.