Itali, numri i të prekurve me koronavirus arrin në 400, i të vdekurve në 12

Italia është bërë një nga shtetet më të alarmuara sa i përket Koronavirusit në ditët e fundit dhe numri i të prekurve  është rritur ndjeshëm.

Autoritetet kanë raportuar një rritje të mprehtë të numrit të çështjeve të konfirmuara gjatë 24 orëve të kaluara, shumica e tyre në rajonet e Lombardisë dhe Veneto.

Shifrat e fundit tregojnë se 12 njerëz kanë vdekur nga virusi, dhe aktualisht ka 400 raste të konfirmuara në të gjithë vendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.