terrorizmi itali

Itali: Komentet e videot për ISIS! Dënohet me dy vjet burgim kosovari

Gjykata e Apelit në qytetin Brescia të Italisë, ka konfirmuar se kosovari Gafurr Dibrani është dënuar me dy vite burgim.

Dibrani, 27 vjeçar, është akuzuar për publikim të disa videove dhe komenteve të bëra që kanë të bëjnë me organizatën terroriste ISIS.

Dy vite më parë, kosovari ishte ekstraduar nga Italia për Kosovë.

Marca Capra, avokat, ka kërkuar lirimin e Dibranit, por kërkesa e tij është refuzuar nga gjykata, shkruan la Repubbblica./infoglobi/e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.