fbpx
shendetesia_QKUK_infoglobi

Ismaili: 11 milionë euro më shumë për Ministrinë e Shëndetësisë

Ministria e Shëndetësisë do të ketë edhe 11 milionë euro më shumë. Lajmin për këtë e ka bërë të ditur ministri i këtij dikasteri, Uran Ismaili.

Këto mjete, ai thotë se do të përdoren për sigurimin e barnave dhe përmirësimin e jetës së qytetarëve.

“11 milionë euro më shumë. Qeveria e Kosovës, pas kërkesës sonë, sapo miratoi vendimin për ndarjen e 11 milionë eurove shtesë për Ministrinë e Shëndetësisë.

Këto mjete do të përdoren për sigurimin e barnave dhe në përmirësimin e shërbimeve për qytetarët tanë. #ShërbimeTëMerituara #Prioritet”, ka shkruar ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.