Ish-zonja e parë e botës, 5 këshilla për të gjithë

Ish-Zonja e parë e botës ka qenë gjithmonë e përkushtuar ndaj të jetuarit shëndetshëm, ndaj nuk resht asnjëherë të këshillojë dhe sugjerojë mënyra për ta bërë ditën tuaj më të këndshme në këtë drejtim.

Ushqimi i shëndetshëm dhe sasia e duhur e konsumimit të tij është këshilla themelore që rekomandon Michelle, madje duke iu referuar edhe brezave të ardhshëm.

Zonja e Parë jep vazhdimisht këshillat për një jetë të shëndetshme nga profili i saj në Instagram, në të cilin ajo duket mjaft aktive duke bërë gjimnastikë. Pesë hapat për të pasur një jetë të shëndetshme dhe aktive, sipas Michelle janë:

1.Ha sa më shumë fruta dhe perime. 2.Gatuaj më shumë në shtëpi. 3.Pi shumë ujë. 4.Merru me aktivitete të reja. 5.Bëj ndryshime të shëndetshme së bashku me familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.