fbpx

iPad: Si ta ndryshoni lokacionin e iTunes dhe App Store

Në forume të shumta përdoruesit e iPad-it pyesin shpesh se si mund ta ndryshojnë lokacionin ‘iTunes’ dhe ‘App Store’. Eshtë fare e thjeshtë, ndjekni instrukcionet e mëposhtme për ti ndryshuar ato.

Ja si:

— Shtypni butonin ‘Settings’ në iPad-in tuaj.

— Shtypni tek iTunes & App Stores në anën e majt të iPadit (shih foton lartë).

— Shrypni hapsirën e parë të iTunes & App Stores page  (njërën ku shkruan Apple ID dhe që tregon ID-në tuaj).

Apple ID

— Në ekran do të shfaqet hapsira e ‘Apple ID-së’ *shih fig, poshtë. Shtypni ‘View Apple ID’.

View Apple ID

— Shënone fjalëkalimin tuaj.Pas kësaj do të shfaqet hapsira si ne foton më poshtë. Shtypni aty ku shkruan ‘Country/Region’ për të selektuar lokacionin me të cilin dëshironi të identifikohet ID-ja juaj.

Account Settings

** Vini re: Nëse keni iTunes të hapur diku tjetër, paraprakisht nga ju do të kërkohet kërkesa për anulim (cancel).

Të njejtën gjë mund ta bëni në ‘App Store’ . Fillimisht shkoni tek ‘Featured area’ pastaj ‘Quick Links’. Shtypni ‘Apple ID’ e pastaj ndjekni hapat njërin pas tjetrit siç i keni ndjekur për iTunes.

Suksese !!!/infoglobi/v.b.