Intervistimi i Presidentit Thaçi vazhdon nesër

Ka përfunduar intervistimi gjashtë orësh i presidentit Hashim Thaçi në Gjykatën Speciale në Hagë.

Ai në një prononcim për media ka thënë shkurt se intervistimi do të vazhdojë nesër.

“Unë sot kam dëgjuar shkëmbimet e teknikaliteteve të ndryshme në mes të avokatit dhe prokurorëve, çështje sqaruese teknike, e në të njëjtën kohë edhe ato fillestare të interesimit të prokurorëve për UÇK-në kështu që do të vazhdon nesër”, ka thënë Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!