Intervistë ekskluzive: Shqetësimet dhe gëzimet e gjeneralit Wesley Clark

Gjatë intervistës së vetme për mediat e Kosovës gjatë qëndrimit një ditor në Prishtinë, gjenerali amerikan në pension Wesley Clark është shprehur optimist për anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe në Bashkimin Evropian.  Intervistoi: Evliana Berani Në intervistën për “55 minuta” në RTK 3, Clark ka folur për rininë e Kosovës, për ushtrinë, por edhe … Continue reading Intervistë ekskluzive: Shqetësimet dhe gëzimet e gjeneralit Wesley Clark