Ballina / SHOWBIZ / Instruktoret që kanë mbi 34 milionë ndjekës
instruktoret

Instruktoret që kanë mbi 34 milionë ndjekës

Sot është e vështirë që të gjesh palestra pa instruktore femër, kjo në shumicën e rasteve bëhet për arsye që femrat që shkojnë në këto palestra të ndihem sa më të lirshme.

Por padyshim që në krahasim me instruktorët meshkuj ato kanë shumë më tepër ndjekës në rrjetet sociale.

Më poshtë janë disa prej instruktoreve më të ndjekura në Instagram, e në fakt numri i fansave të tyre është mijëra herë më i madh se sa personat që shkojnë në palestrat e tyre, kjo e ndikuar edhe nga format e tyre fizike mjaft tërheqëse.

Në total ato kanë  34 milionë ndjekës, dukshëm shumë herë më tepër se sa personat të ato instruktojnë në palestrat ku punojnë.

@Fluidi

Provo po ashtu

Dua lipa

Dua Lipa dhe këshillat e saj

Me tekstin e zbukuruar për dyshemenë e klubeve të vallëzimit dhe pllakatet e marsheve protestuese, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.