Ballina / TEKNOLOGJI / Instagrami dërgon njoftime kur bëni screenshot
instagram

Instagrami dërgon njoftime kur bëni screenshot

Duket se tashmë opsioni i preferuar i të gjithëve do t’ju fusë në telashe. Instagram ndoshta as do jetë më programi i duhur për të bërë screenshot storieve pasi do ti shkojë me njoftim personit në fjalë.

Kjo vjen pas lajmeve se Instagram ka lansuar një “tool” e cila i lejon ndjekësit ta dinë saktë se sa shumë keni qëndruar në aplikacion ose kur jeni aktiv për herë të fundit.

Aplikacioni tani do t’i paralajmërojë përdoruesit nëse screenshot-i i tyre në një storje do të rezultojë në një njoftim shqetësues.

Përdoruesit do të kenë një “screenshot falas” dhuratë dhe më pas do të shohin një paralajmërim që thotë se ndjekësit do t’i dërgohet njoftim për çdo screenshot të ardhshëm./InfoGlobi/a.g

@Fluidi

Provo po ashtu

ja kush mund ta lexojë fjalëkalimin tuaj në Facebook

Ja kush mund ta lexojë fjalëkalimin tuaj në Facebook

Facebook ka njoftuar qindra miliona përdorues se fjalëkalimet e tyre janë ruajtur në bazën e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.