Ballina / TEKNOLOGJI / Instagrami mundëson përzgjedhjen e komentuesve
Instagram

Instagrami mundëson përzgjedhjen e komentuesve

Instagram po tenton ta bëjë aplikacionin të tij një vend edhe më të mirë.

Kompania është duke shtuar një veçori të re e cila ju lejon të kontrolloni se kush mund t’ju komentojë në postimet tuaja.

Gjithashtu, kompania po shton edhe një filtrim më të mirë të komenteve dhe një mori ‘sikerësh’ të rinj.

Të gjitha këto po bëhen për ta bërë aplikacionin më të sigurt dhe një vend më pozitiv për njerëzit.

Tani, përdoruesit që kanë llogari publike do të kenë më shumë kontroll mbi atë se kush mundet dhe kush jo që të komentojë në postimet e tyre.

Më herët, opsionet e Instagram ishin gjithçka ose asgjë: ose i lejoje komentet nga të gjithë ose i bllokoje ato të gjitha.

Provo po ashtu

Twitter

Twitter ofron përzgjedhjen e llogarive të caktuara përmes grupeve

Në mënyrë që përdoruesit e Twitter, të shohin pikërisht atë çfarë dëshirojnë, është mundësuar forma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.