fbpx

Instagram vjen me transmetim deri në 4 orë

Instagrami ka prezantuar disa karakteristika të reja për të inkurajuar përdoruesit që të transmetojnë drejtpërdrejt videot e tyre në këtë platformë.

Kjo platformë e mediave sociale ka zgjatur kufirin e videove të drejtpërdrejta deri në katër orë nga një orë sa ishte më herët, shkruan të mërkurën “Gadgets360”.

Po ashtu, është shtuar mundësia e arkivimit të këtyre videove të transmetuara drejtpërdrejtë dhe ato të ruhen deri në 30 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.