Ballina / TEKNOLOGJI / Instagram stories ka 200 milionë përdorues aktivë
instagram

Instagram stories ka 200 milionë përdorues aktivë

Instagram Stories vazhdon të marrë numër çdo herë e më të madh të përdoruesve të vet.

Shërbimi tash numëron mbi 200 milionë përdorues aktivë në nivel ditor. Kjo shifër tejkalon rezultatet e tetorit, kur Instagram Stories përdorej nga 100 milionë njerëz, përkatësisht 150 milionë në janar.

Instagram Stories konsiderohet kopje e funksioneve të caktuara, të cilat i posedon Snapchat, që i bën rezultatet e shërbimit edhe më impresiv. Vetë Snapchat ka vetëm 161 milionë përdorues aktivë.

Instagram që një kohë është duke ngritur numrin e përdoruesve të vet, me ndihmën e funksionit të ngjashëm në Snapchat, dhe kjo përfshin edhe “Pinning”, i cili mundëson përpunimin e videos me tekst shtesë.

@Fluidi

Provo po ashtu

Google search

Këto pyetje mos i shkruani kurrë në Google

Shpesh ndodh që kur na thonë të mos e bëjmë diçka na shtyn më shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.