Instagram fillon me live video

Instagram live video ka qenë në dispozicion për një grup testues të përdoruesve të Instagram dhe tani tipari i ri është duke u lansuar për të gjithë në SHBA.

Tipar i ri i live video është në dispozicion brenda funksionit Stories në aplikacion, ju zgjidhni kamerën dhe pastaj ju mund të filloni transmetimin live me video. Një ikonë që ju jeni live do të shfaqet në profilin tuaj.

Instagram kanë bërë diçka pak më ndryshe nga kompania e saj mëmë Facebook me videot live, pasi videoja ka përfunduar, ajo është e shkuar nuk ka mundësi për tu parë përsëri.

Ka gjithashtu një seksion për videot më të shikuara që janë live në çdo kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!