Infermierët paralajmërojnë protestë

Sindikata e Infermierëve të Kosovës ka thënë se do të protestojnë për shkak se nuk janë marrë parasysh kërkesat e tyre.

Ata sigurojnë qytetarët se do të vazhdojnë të marrin kujdesjen e vazhdueshme, por që do të ndërrmarin hapa më radikal në rast se përsëri nuk marrin përgjigje për kërkesat e tyre.

Infermierët kërkojnë që të rregullohet ceshtja e pagesës në dnërrimet e natës.

Kjo është letra e Shoqatës Sindikale të Infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësorë:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!