Ballina / LIFESTYLE / Fun / Imazhi i parë që shihni këtu zbulon frikën tuaj të madhe

Imazhi i parë që shihni këtu zbulon frikën tuaj të madhe

A e dini se cila është frika juaj e fshehur e nënvetëdijes suaj? A jeni të ndërgjegjshëm për objektet, kafshët apo situatat që ju ngjallin frikë? Thellë në nëndërgjegjie ju keni të rrënjosur një frikë që do e zbuloni tani !

Shikoni fotografinë e mëposhtme : Çfarë dalloni së pari ? Një mollë, një flutur, një thikë apo shumëkëmbëshin

Thika:

Frika juaj e nënndërgjegjeshme është një sëmundje të pashërueshme. Keni frikë se vuani nga një sëmundje, për të cilën nuk keni dijeni.

Shumëkëmbëshi

Frika juaj e nënndërgjegjeshme janë fantazmat, frikë e njohur si phasmophobia. Keni frikë se përndiqeni nga shpirtrat dhe e vuani këtë frikë në mënyrë të pavullnetshme.

Flutura:

Frika juaj e nënndërgjegjeshme është tradhtia. Ndoshta keni përjetuar shumë lëndime, jeni përballur me refuzime dhe në nënvetëdije, kjo është gjëja që ju tremb mësë shumti.

Molla:

Keni frikë nga vdekja, por nëse mendoni nga e juaja gaboni! Keni frikë nga vdekja e të dashurve tuaj.

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.