Ballina / LIFESTYLE / Fun / Iluzioni optik: Ju duket e pabesueshme !!!

Iluzioni optik: Ju duket e pabesueshme !!!

Në fotografinë e mëposhtme është një vajzë duke buzëqeshur.

Por, nëse e shikoni në pamje të parë ajo nuk duket asisoj. Duket si një fotografi e një burri. Fotografia është përzierje e portreteve të aktorit Ben Stiller dhe këngëtares së famshme Beyonce.

Buzëqeshjen e vajzës mund ta vëreni vetëm nëse afroni kapakët e syve gati në gjysmë të mbyllur.

Pra mbyllini sytë deri në atë masë sa ju lejon që të shihni paksa, mbani për pak sekonda dhe hapini. Do të befasoheni me rezultatin.

Kjo është vepër e një artisti rus.

Check Also

duart

Çka shpalon madhësia e duarve për karakterin e njeriut

Duket se madhësia e duarve tregon diçka për personalitetin tuaj. Njerëzit me gishta më të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *