vokalet, ilir berani, mitrovica, gili, enis potoku, infoglobi

Ilir Berani sjell hitin e radhës . Ja kush janë vokalet që i këndojnë Mitrovicës!

Tandemi i suksesshëm i skenës muzikore Gili e Ilir Berani, sonte publikuan një këngë e cila ka mundësinë të pëlqehet jashtë mase e ti mbijetojë kohës.

Gili, Enis Potoku, Teuta Kurti, Linda Hakaj e Vullnet Sefaja bashkuan vokalet dhe I këndojnë qytetit të ndarë.

Kënga kushtuar Mitrovicës , me orkestrim të Florent Boshnjakut, e muzikë dhe tekst të Ilir Beranit. Brenda këtij teksti këngëtarët kanë shprehur gjithë ndjenjat e dashurisë që kanë për këtë qytet ,e që shumë qytetarë të Kosovës do ta gjejnë veten brenda rreshtave të shkruara.

VIDEO

Kënga gjendet në youtube kanalin zyrtar “Xixa music” të Gilit e Ilir Beranit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!