Ilaçi për vena të zgjeruara ndodhet në shtëpinë tuaj, do mahniteni kur ta kuptoni

Venat e zgjeruara janë fenomen i shëmtuar dhe jo komod nën lëkurë, gjë që i bën njerëzit gjithmonë të veshin rroba më të gjata se zakonisht për shkak se ndjehen të turpshëm.

Mirëpo, lajmi i mirë është se ka disa mënyra për ta hequr qafe këtë dukuri me ndihmën e disa përbërësve që gjenden në shtëpinë e secilit.

Mënyra e parë:

Mënyra e parë është me domate, të cilat duhet të prihen në copa të vogla dhe të vendosen në zonat ku i keni kapilarët e thyer.

Është e nevojshme që t’i mbani për dy apo tre minuta, e pastaj ta lyeni zonën me krem për lëkurë. Ky proces duhet të përsëritet për dhjetë ditë, dhe pastaj kapilarët e thyer do të zhduken.

Mos harroni që domatet të jenë të njoma, dhe jo të pjekura siç duhet.

Mënyra e dytë:

Përdorni uthull të mollës për ta lyer zonën me kapilarë të thyer.

Uthullën duhet ta përdorni tri herë në ditë për tri deri në katër javë. Por, mos harroni të keni kujdes me përdorimin e uthullës, pasi që nëse vendoset në zona të ndjeshme mund ta acaroj lëkurën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.