fbpx

iKid : Zhvillo kreativitetin e fëmijës, ja si

Jeni baba i mirë ? Sa kohë ndani me fëmijën tuaj ? Psikologët këshillojnë që pas çdo loje me fëmijën, duhet të lini prapa një produkt të përbashkët të lojës. Një produkt që artikulon dhe zhvillon talentin e fëmijës suaj.

Këto janë lugë plastike, të shndërruara në vepra të bukura të artit. Filloni që nga mosha e re. ‘Produktet’ me energji si llampat mund të punohen edhe më vonë, dhe natyrisht nën mbikëqyrjen e prindit.

Fëmijët do ti gëzonte kjo lojë. A ka fëmijë që nuk e do suksesin !!!

Në ndërkohë nëna do të ju shpërblente me ndonjë produkt të mirë nga kuzhina. Apo mbase, si baba i mirë që jeni, mund t’i zëvendësoni rolet, ju në kuzhinë e mami tek loja e arti me fëmijët. /infoglobi/v.b.

kreativiteti i femijes 4 kreativiteti i femijes 6 kreativiteti i femijes 7 kreativiteti i femijes 8 kreativiteti per femije 1 kreativiteti per femije 3 kretiviteti i femijes 2 kretiviteti i femijes 5