Ballina / LIFESTYLE / Fun / Identifiko karakterin në bazë të ngjyrës së syve
inteligjenca, sytë

Identifiko karakterin në bazë të ngjyrës së syve

Sipas shkencës, ngjyra e syve tuaj tregon shumë rreth karakterit tuaj.

Sytë e kaltër 

Ju jeni modest, i turpshëm, egoist, konkurrues, i fuqishëm fizikisht dhe shpirtërisht, e menaxhoni mirë stresin dhe dhimbjen.

Sytë e zi 

I lindur për të qenë udhëheqës, i mban sekretet, jeni misterioz, i rrallë, më i pranueshëm, keni më shumë melanin në sistemin tuaj, do të mund ta udhëhiqnit botën, transmeton Gazeta Express.

Sytë ngjyrë kafe 

Shumë melanin në sistemin tuaj, i vendosur, i pranueshëm dhe flini dy orë më shumë se njerëzit me ngjyrë tjetër të syve.

Sytë ngjyrë bojë lajthie 

E gjelbër e përzier me ngjyrë kafe, ose një iridë të ka dy ngjyra. Jeni unik, më ndryshe se të tjerët, keni vetëbesim, jeni të pavarur dhe një personalitet të balancuar.

Sytë ngjyrë gri 

Duhet të punoni pak më shumë se të tjerët, brengoseni pak më shumë për të tjerët dhe jeni një person i balancuar mirë.

Sytë e gjelbër 

Seksi, i fuqishëm, kurioz, i pranueshëm, dominues, jeni pak misterioz dhe i qetë. Jeni origjinal, kreativ dhe performoni mirë edhe në presion.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.