fbpx

Ide briliante: Gomat si dekor praktik

Ide, ide dhe vetëm ide. Shumë prej tyre janë të natyrës praktike dhe realizimi do të mund të ju shërbejë për mrrekulli.

Më poshtë ju sjellim disa ide se si mund t’i përdorni gomat e automjeteve , përkatësisht si mund ‘ti transformoni ato në objekte që mund të zbukurojnë ambientin që ju rrethon.

Pasurone pra shtëpinë me ‘mobilje’ që mund të përdoren një kohë të gjatë , e për të cilat nuk keni nevojë të shpenzoni.

Me goma mund të krijoni orendi nga mëtë ndryshmet, prej atyre që mund ti përdorni si stole bari, ulëse, e pse jo edhe kolovajzë.  /infoglobi/v.b.

dekore me goma 5 dekor me goma 4 dekor me goma 3  dekor me goma 1dekor me goma 2