Ide briliante: Gomat – dekor praktik

Ide, ide dhe vetëm ide. Shumë prej tyre janë të natyrës praktike dhe realizimi do të mund të ju shërben për mrrekulli.

Më poshtë ju sjellim disa ide se si mund ti përdorni gomat e automjeteve , përkatësisht si mund ti transformoni ato në objekte që mund të zbukurojnë ambientin që ju rrethon apo edhe si ta pasuroni shtëpinë me ‘mobilje’ që mund të përdoren gjatë e për të cilat nuk keni nevojë të shpenzoni.

1. Stole bari

25 Creative Ideas To Reuse Old Tires

2. Kolovajza

AD-OldTires1

3. Sofa gazmore

25 Creative Ideas To Reuse Old Tires

4. Ulëse moderne

25 Creative Ideas To Reuse Old Tires

5. Edhe një lloj tjetër ulëseje

25 Creative Ideas To Reuse Old Tires

6. Pse jo. Gomat mund të jenë edhe tavolina e juaj e vogël, po edhe ‘karrige’ njëkohësisht

25 Creative Ideas To Reuse Old Tires