fbpx
uji ujmani kosova

I bjen pishman Haradinaj, mbetet në qeveri

Pas paralajmërimit se nuk do të pranojë Marrëveshjen mes Kosovës e Serbisë në aty përfshihet Ujmani, i pari i AAK-së i bjen pishman dhe thotë se pranon Marrëveshjen me SHBA-të ku Serbia nuk është palë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.