Humor: Ujë bëhet benzinë

Pas një vozitjeje të shkurtër me automobil, në të cilin ndodhej një vajzë e bukur, djali ndalon befas në një vend të fshehtë, me arsyetim se “motori diçka nuk është në rregull:. Pas i shikon pak motorin, thotë:

– Nuk po kuptoj çfarë ka ndodhur, sikur benzina papritur është shndërruar në ujë! Ç’të bëjmë tash?
Vajza i përgjigjet e qetë:

– Tash ti do të kthehesh në veturë, do të provosh të më puthësh, e unë do t’i jap nja dy shuplaka dhe uji përnjëherë do të shndërrohet në benzinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.