Humor: Rrëmbimi

Kohë krize, s’ka para, kreditë duhet paguar, gratë po shpenzojnë shumë… Muja e Hasa, pasi janë dehur mirë në kafene, vendosin ta rrëmbejnë gruan e një tajkuni të njohur.

E kapin ata të nesërmen para salonit të frizerit, ia vënë një thes në kokë dhe e çojnë në një shtëpi të vjetër në kodër. Muja e merr telefonin dhe e thërret tajkunin:

– Mirëdita, ne ta kemi kidnapuar gruan dhe kërkojnë 5 milionë marka për ta liruar.

Dëgjon Muja se çfarë po flet tipi nga ana tjetër e dëgjuese, zbehet në fytyrë, e Hasa kërcen rreth tij me paudrim, dhe në fund e pyet:

– Fol, më, çka tha?

Muja i hutuar i ngre supet:

– Jaran, asgjë s’mora vesh, vetëm për një gjë jam qind për qind i sigurt – se e dëgjova pëlcitjen e tapës së shampanjës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.