Ballina / LIFESTYLE / Fun / Humor: Gjuhët e huaja

Humor: Gjuhët e huaja

Një i huaj në Prishtinë po e kërkonte një rrugë, por kurrsesi ta gjejë, prandaj vendos t’i pyetë dy policë, të cilët po qëndronin në rrugë:

– A flisni anglisht?
– Jo – përgjigjen ata.
– Po frengjisht, gjermanisht, italisht…?
– Jo, jo – thonë prapë ata duke tundur kokën.

Shkon i huaji, ndërsa njëri polic po i thotë tjetrit:
– Është koha e fundit të mësojmë ndonjë gjuhë botërore!
– Hiqu marrëzive! E sheh ai njeriu i di katër gjuhë, e prapë s’i bënë punë!

Provo po ashtu

Kjo enigmë shumëkë po e lë pa gjumë, provojeni! (VIDEO)

Rreth kësaj enigme me banane, orë dhe forma gjeometrike ka kohë që bëhet debat i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.