fbpx

Hoxhaj: Nesër miratohet MSA me Kosovën

Kryetari i Komisionit Parlamentar të Kosovës për Punë të Jashtme, Enver Hoxhaj, thotë se Komisioni Evropian do të miratojë nesër Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit me Kosovën.

“Ky është moment historik për të ardhmen evropiane të Kosovës”, ka shkruar Hoxhaj në Twitter.

“Kjo është bërë e ditur sot në Parlamentit Evropian dhe është lajm i madh për Kosovën”, ka komentuar Hoxhaj.